LIVRAREA

În cazul acceptării comenzii, vei fi informat(ă) în legătură cu termenul și mijloacele de livrare.

Pentru livrările interne – teritoriu Romaniei – prin curierat rapid

Costul transportului este de 25 de lei pentru adresele din aria de acoperire a Fan Courier. În situația în care adresa de expediere se află în afara zonei de acoperire a curierului, costul de transport va fi recalculat în funcție de numărul de km exteriori suplimentari. Eventuale costuri suplimentare vor fi comunicate înainte de înregistrarea sau livrarea comenzii.

Curierii te vor contacta telefonic înainte de livrarea comenzii pentru a le confirma că poți primi comanda la adresa stabilită.

Atenție! Coletele trimise trebuie ridicate în termen de 10 zile. În cazul în care nu sunt ridicate, acestea se vor întoarce pe cheltuiala noastră. In acest caz va trebui să achiți costurile de transport tur-retur; în caz contrar vei pierde dreptul de client al site-ului nostru și al site-urilor partenere.

Pentru zona orașului Iasi, există posibilitatea de a ridica sau de a livra personal comanda.

Pentru produsele existente în stoc, nepersonalizate, termenul de livrare este de 2 - 5 zile lucrătoare de la înregistrarea și confirmarea comenzii. Confirmarea comenzii se face in scris, pe e-mail, de catre reprezentantii City Boutique, in urma obtinerii acordului tau in calitate de client, privind termenii si conditiile in care poate fi livrata comanda.

La cererea expresă a ta / a clientului, expedițiile preluate vineri se vor putea livra sâmbătă, cu condiția specificării prealabile la înregistrarea comenzii.

Pentru produsele personalizate sau realizate la comandă, te rugăm să ne acorzi timpul necesar realizării acestora și-ți mulțumim pentru răbdarea ta. Termenul de livrare va fi stabilit în funcție de cerere și va fi comunicat la înregistrarea comenzii.

Livrări internaționale

În cazul în care dorești ca livrarea să se facă în afara teritoriului României, taxele de transport vor fi suportate în totalitate de tine. Produsul va fi trimis numai după ce a fost achitat împreună cu taxele de transport. Costul și timpul de livrare variază în funcție de țara în care se va face expedierea.

Pentru alte detalii sau informații privind livrările internaționale, te rugăm să ne contactezi telefonic sau e-mail:

city@cityboutique.ro

+40 726 332 696