BINE DE STIUT

Personalizarea produselor

Produsele CityBoutique pot fi personalizate în diferite variante de materiale și culori iar prin gravură pot fi transpuse cuvinte, mesaje, logo-uri, sau simboluri cu semnificație personală.

Gravura este un proces permanent de inscripționare. Există două variante:

  • Gravura laser – se realizează prin arderea materialului cu un fascicol laser
  • Gravura mecanică – se realizează prin zgâriere cu o freză diamant

Aspectul și culoarea nu pot fi influențate. Rezultatul diferă în funcție de culoarea și textura materialului. La gravura laser, rezultatul este în general o nuanță de crem / maro/ negru.

Materialele pentru care se recomandă gravura laser: pielea, hârtia/cartonul, lemnul, sticla, metalele vopsite, plexiglass-ul, unele materiale textile, etc

Materialele pentru care se recomandă gravura mecanică: metale cu suprafața argintie sau aurie

Machetele grafice pentru personalizarea obiectelor se realizează / se transmit în format vectorial la o culoare.

Ne poți contacta cu încredere pentru a ne transmite cerințe și întrebari legate de produsele noastre sau de realizare a altor proiecte la comandă. Cu placere vom încerca să găsim răspunsurile și soluțiile potrivite pentru a te ajuta în transpunerea ideilor.

Materialele folosite și modalitatea de realizare

În produsele noastre se regăsesc materiale naturale cum sunt pielea naturală și lemnul.

Este bine să știi că mici imperfecțiuni ale pielii ( cicatrici, semnede creștere,diferența deculoare sau textură, etc.) sunt în întregime normale. Aceasta nu afectează calitatea pielii.

La rândul său, lemnul, datorită structurii sale, poate avea diferențe de aspect, semne, culoare.

Imperfecțiuni ușoare și variațiile minore de culoare nu sunt defecte; acestea sunt caracteristici tipice ale materialelor naturale și ale produselor handmade, care identifică fiecare piesă ca un produs unic, frumos și autentic.

Culorile produselor

Intenția noastră este de a prezenta un produs în culorile lui originale. Totuși, datorită faptului că fiecare monitor poate avea setări diferite, este posibil să vezi culorile ușor modificate față de original. De aceea, nu putem garanta că ceea ce vezi pe monitor respectă în totalitate culoarea produsului.