TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Bine ai venit în CityBoutique.ro,

Accesul și utilizarea acestui site, a informațiilor, serviciilor și produselor sunt reglementate de termeni și condiții și de securitatea informațiilor. Aceste informații le regăsești detaliate separat la fiecare categorie.

Termenii generali ai derulării comenzilor nu se aplică în totalitate și în cazul produselor personalizate. Condițiile de realizare, termen de execuție, livrarea și plata se vor stabili separat în funcție de fiecare comandă.

Înregistrarea online sau plasarea de comenzi semnifică acceptul tău în ceea ce privește termenii și condițiile de utilizare, și de aceea te rugăm să citești cu atenție.

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din acesta.

Administratorul site-ului CityBoutique.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor. Ești, de asemenea, de acord să nu afectezi și interferezi în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia.

Orice încercare de orice natură de modificare a imaginii și informațiilor din prezentul site web, cu excepția deținătorului său legal SC Creative Industries SRL, precum și realizarea de link-uri, fără acordul prealabil al CityBoutique.ro dă dreptul unilateral și neechivoc ca CityBoutique.ro să facă uz de toate prerogativele sale de a se adresa instanțelor legal competente pentru sancționarea acestor fapte, conform legii nr. 8 / 14 martie 1996.

CUM CUMPAR

Pe langa achizitionarea produselor prin intermediul magazinului online oferim și posibilitatea de face comenzi și prin intermediul telefonului sau prin e-mail. Trebuie să ne furnizați codul produselor solicitate, cantitatea din fiecare și toate datele necesare facturării și expedierii coletului.

city@cityboutique.ro / +40 726 332 696

Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului sau obligatii contractuale din partea partilor.

Confirmarea de inregistrare a comenzii primita de catre Ccumparator automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc.
Comanda plasata on-line de catre cumparator, va fi considerata valida numai dupa confirmarea acesteia de catre vanzator.

Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:
1. Datele de Cumparator sunt complete si corecte;
2. Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile;
3. Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite (ex.: valoare a pretului zero/lei)

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

In calitate de vanzator, City Boutique poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

- neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

- invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de CityBoutique, in cazul platii online;

- in cazul in care comanda inregistrata prezinta erori de continut

- datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

 

LIVRAREA

În cazul acceptării comenzii, vei fi informat(ă) în legătură cu termenul și mijloacele de livrare.

Pentru livrările interne – teritoriu Romaniei – prin curierat rapid

Costul transportului este de 25 de lei pentru adresele din aria de acoperire a Fan Courier. În situația în care adresa de expediere se află în afara zonei de acoperire a curierului, costul de transport va fi recalculat în funcție de numărul de km exteriori suplimentari. Eventuale costuri suplimentare vor fi comunicate înainte de înregistrarea sau livrarea comenzii.

Curierii te vor contacta telefonic înainte de livrarea comenzii pentru a le confirma că poți primi comanda la adresa stabilită.

Atenție! Coletele trimise trebuie ridicate în termen de 10 zile. În cazul în care nu sunt ridicate, acestea se vor întoarce pe cheltuiala noastră. In acest caz va trebui să achiți costurile de transport tur-retur; în caz contrar vei pierde dreptul de client al site-ului nostru și al site-urilor partenere.

Pentru zona orașului Iasi, există posibilitatea de a ridica sau de a livra personal comanda.

Pentru produsele existente în stoc, nepersonalizate, termenul de livrare este de 2 - 5 zile lucrătoare de la înregistrarea și confirmarea comenzii. Confirmarea comenzii se face in scris, pe e-mail, de catre reprezentantii City Boutique, in urma obtinerii acordului tau in calitate de client, privind termenii si conditiile in care poate fi livrata comanda.

La cererea expresă a ta / a clientului, expedițiile preluate vineri se vor putea livra sâmbătă, cu condiția specificării prealabile la înregistrarea comenzii.

Pentru produsele personalizate sau realizate la comandă, te rugăm să ne acorzi timpul necesar realizării acestora și-ți mulțumim pentru răbdarea ta. Termenul de livrare va fi stabilit în funcție de cerere și va fi comunicat la înregistrarea comenzii.

Livrări internaționale

În cazul în care dorești ca livrarea să se facă în afara teritoriului României, taxele de transport vor fi suportate în totalitate de tine. Produsul va fi trimis numai după ce a fost achitat împreună cu taxele de transport. Costul și timpul de livrare variază în funcție de țara în care se va face expedierea.

Pentru alte detalii sau informații privind livrările internaționale, te rugăm să ne contactezi telefonic sau e-mail:

city@cityboutique.ro

+40 726 332 696

POLITICA DE RETUR

Ne dorim ca orice produs care ajunge la tine să reprezinte mai mult decât ceea ce aștepți. Înainte de livrare, fiecare produs este verificat și ambalat pentru a ne asigura că ajunge în cele mai bune condiții la tine. Și dacă totuși, din anumite erori ale noastre, alte erori care nu pot fi controlate de noi, sau motive ale tale, dorești să returnezi produsul comandat, te rugăm să ai în vedere mențiunile din această secțiune.

Atenție! În cazul unui produs personalizat sau realizat la comandă, posibilitatea de returnare al acestuia se anulează.

Tu/Clientul City Boutique poți returna produsele achiziționate prin intermediul unui Contract / document de plată, în următoarele situații: 

1. Produsele au fost livrate / facturate greșit

2. Produsele au fost livrate cu defecte care afectează imaginea fizică a produsului sau funcționalitatea acestuia

3. Tu, în calitate de Consumator ai dreptul să ne notifici în scris pe noi, în calitate de comerciant, că renunți la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. De asemenea, în conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, tu, în calitate de client, ai dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 10 zile lucrătoare de la data primirii produsului/produselor, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. În acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cădea, conform legii, în sarcina ta/a clientului.

Conform ordonanței mai sus menționate, politica de returnare a produselor în termen de 10 zile lucratoare se aplică numai persoanelor fizice și numai în cazul produselor livrate prin curier.

În cazul produselor achiziționate de la sediul firmei sau a celor achiziționate pe persoană juridică (indiferent de metoda de livrare), termenul este de 5 zile calendaristice.

Pentru returnarea produsului trebuie să notificați în scris acest lucru la city@cityboutique.ro. Doar cererile scrise se vor lua în considerare, așa încât, pentru confirmarea de primire, recomandăm să soliciți telefonic recepționarea notificării, la 0040 726 332 696.

Condiția obligatorie în cazul returnării unui produs este ca acesta să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat (să aibă etichetele ataşate, ambalajul original şi documentele care l-au însoţit).

Costul transportului pentru returnarea produselor va fi suportat de către tine, în calitate de cumpărător. În cazul în care ți-am trimis un alt produs decât cel comandat, îl poți returna fără niciun cost adiacent. Noi vom suporta toate cheltuielile cu transportul și îți vom trimite produsul cerut imediat ce vom primi coletul.

Produsul este în totală responsabilitate a ta/a clientului până în momentul în care ajunge înapoi la noi. Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul pentru retur și nici nu acceptăm returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.

Ție, clientului care ai notificat, îți revine responsabilitatea de a te asigura că produsele la care ai făcut referire vor fi returnate în maxim 10 zile lucrătoare, în caz contrar, noi - City Boutique vom considera cererea nefondată/invalidă și putem refuza returul.

 Returul este refuzat:

-       Pentru coletele returnate cu plata la destinaţie

-       În situația în care produsul nu este returnat în ambalajul original, împreună cu eticheta și documentele de însoțire originale

-       Dacă produsul returnat a fost purtat/utilizat în această perioadă sau prezintă defecte pe care nu le avea atunci cand a fost trimis initial

-       Pentru produsele personalizate sau realizate la comandă.

În cazul rambursării contravalorii produsului, returnarea banilor se va face într-un termen de maxim 30 de zile de la primirea returului.Menţionăm că suma returnată este cea platită de tine/client la comandarea produselor minus taxa pentru curierat.

Pentru retur te rugăm să ne anunțați când este pregătit coletul și când se va trimite.

Adresa la care se va expedia coletul care conţine returul este:

SC Creative Industries SRL

Adresa de livrare  - Iasi, Str. Smardan nr 19, incinta birouri cladirea Ropharma, et.1, Tel. contact – 0040 726 332 696

Aceste dispoziții se aplică conf. O.G. 130/2000, în cazul achiziționării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanță.

Îți suntem recunoscători pentru orice sugestie sau explicație în ceea ce privește motivul unui retur.

Pentru orice fel de reclamație te rugăm să ne contactezi la city@cityboutique.ro sau +40 726 332 696.Te asigurăm că vom face tot ce ne stă în putință pentru rezolvarea acestora în cel mai scurt timp cu putință.

Îți mulțumim pentru că ai ales CityBoutique.ro.

 

POLITICA DE PRETURI

Prețurile sunt exprimate in lei si reprezinta pretul final al produsului.

Există posibilitatea ca pe același model de produs ( același model, dar altă culoare, textură, material ) să existe mai multe variante de preț. Variațiile de preț pot reieși din diferența de preț de la materialele utilizate.

Pentru produsele personalizate sau realizate la comandă, pot exista costuri suplimentare față de un produs similar existent în stoc. Preturile produselor nu includ personalizarea acestora. Costul personalizarii va fi calculat si confirmat in functie de caracteristicile cererii si a comenzii. Toate costurile vor fi stabilite și comunicate înainte de înregistrarea comenzii. În cazul produselor personalizate, posibilitatea de returnare a produsului se anulează.

MODALITATE DE PLATA

Oferim mai multe variante de plată

 

  1. Ramburs – numerar – platești contravaloarea produselor și a transportului în momentul în care primești coletul. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea. ( această variantă nu este valabilă pentru produsele personalizate sau pentru livrările în afara teritoriului României )
  2. Numerar - la sediul nostru din Iasi
  3. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro)

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard

În cazul produselor personalizate sau realizate la comandă plata se face 50 % avans ( numerar sau OP )+ 50 % la livrare ( ramburs sau OP înainte de livrare )

În vederea facturării, informațiile necesare solicitate sunt:

Pentru persoană juridică, în funcție de statut: denumire, adresă sediu social, cod fiscal/de identificare, număr de înmatriculare la Registrul Comerţului, cont IBAN, bancă.

Pentru persoană fizică: nume complet, adresă domiciliu, CNP, serie și număr carte de identitate.

Datele noastre:

SC Creative Industries SRL

Iasi, Roamania

J22/1498/2012

Cod Fiscal 30622609

IBAN RO04 INGB 0000 9999 0603 3657

ING Bank Iasi

Pentru detalii suplimentare despre plata produselor, te rugăm să ne contactezi telefonic sau prin e-mail:

city@cityboutique.ro

+40 726 332 696

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

SC Creative Industries SRL , în calitate de administrator al website-ului City Boutique.ro respectă caracterul privat și securitatea informației furnizate de tine atunci când utilizezi acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care a creat și aplică prezenta politică de confidențialitate.
Certificăm faptul că vom respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

În virtutea înregistrării voluntare pe websitul CityBoutique.ro sau a accesării (comandării) produselor/serviciilor City Boutique, în calitate de Membru sau Client ești de acord cu (îți dai consimţământul pentru) procesarea datelor cu caracter personal de către SC Creative Industries SRL în propriul sistem informatic, atât manual cât şi automat, în scopurile mai sus enunţate în conformitate cu art.5 alin.1 din Legea nr. 677/2001 privind protecția și prelucrarea datelor personale.

Folosim datele colectate cu caracter personal în următoarele scopuri:

- facturarea produselor/serviciilor comandate

- livrarea comenzilor

- efectuarea plaților

- asigurarea securității tranzacției eCommerce/plații online

- reclamă, marketing și publicitate

- în scopuri statistice

Furnizarea datelor personale nu implică nici o obligație din partea ta/a utilizatorilor, și poți refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe. Refuzul de furnizare a datelor necesare poate determina imposibilitatea noastră de a procesa comanda și livra produsele.

Dacă tu / Membrul sau Clientul nu ești de acord cu prelucrarea datelor tale, ai dreptul de a nu utiliza website-ul www.cityboutique.ro şi de a nu oferi date cu caracter personal.

Pentru a veni în întâmpinarea cerințelor tale, veridicitatea acestor informații este obligatorie. De aceea, în cazul în care aceste informații sunt incorecte sau insuficiente, ne rezervăm dreptul de a anula comanda sau de a-ți bloca acesul la site, fără preaviz, pe o perioadă stabilită de noi, fără a fi nevoie de acordul tău.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a te adresa justiției. Totodată, ai dreptul să te opui prelucrării datelor personale care te privesc și să soliciți ștergerea datelor*.

*Pentru exercitarea acestor drepturi, te poți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa de email: city@cityboutique.ro.

Politica de confidențialitate CityBoutique.ro se referă doar la datele furnizate voluntar de către tine / Client sau Membru și nu răspundem pentru politica de confidențialitate practicată de către oricare alt terț la care se poate ajunge prin legături, indiferent de natura acestora, în afara siteului.

City Boutique nu solicită și nu stochează nici un fel de informații referitoare la cardul sau cardurile tale bancare/ ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plată online. Vom respecta informațiile confidențiale pe care le-ai furnizat și nu vom vinde, nu vom închiria și nu vom face barter cu liste de e/mailing ale clienților noștri.

Ne rezervăm dreptul de a modifica atât conținutul, cât și structura site-ului în orice moment și fără nevoie de preaviz. Orice schimbare a acestor reguli de confidențialitate vor fi comunicate pe site-ul www.cityboutique.ro înainte de implementarea lor.

Dacă ai întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de confidențialitate, nu ezita să ne contactezi prin e-mail la city@cityboutique.ro

 

BINE DE STIUT

Personalizarea produselor

Produsele CityBoutique pot fi personalizate în diferite variante de materiale și culori iar prin gravură pot fi transpuse cuvinte, mesaje, logo-uri, sau simboluri cu semnificație personală.

Gravura este un proces permanent de inscripționare. Există două variante:

  • Gravura laser – se realizează prin arderea materialului cu un fascicol laser
  • Gravura mecanică – se realizează prin zgâriere cu o freză diamant

Aspectul și culoarea nu pot fi influențate. Rezultatul diferă în funcție de culoarea și textura materialului. La gravura laser, rezultatul este în general o nuanță de crem / maro/ negru.

Materialele pentru care se recomandă gravura laser: pielea, hârtia/cartonul, lemnul, sticla, metalele vopsite, plexiglass-ul, unele materiale textile, etc

Materialele pentru care se recomandă gravura mecanică: metale cu suprafața argintie sau aurie

Machetele grafice pentru personalizarea obiectelor se realizează / se transmit în format vectorial la o culoare.

Ne poți contacta cu încredere pentru a ne transmite cerințe și întrebari legate de produsele noastre sau de realizare a altor proiecte la comandă. Cu placere vom încerca să găsim răspunsurile și soluțiile potrivite pentru a te ajuta în transpunerea ideilor.

Materialele folosite și modalitatea de realizare

În produsele noastre se regăsesc materiale naturale cum sunt pielea naturală și lemnul.

Este bine să știi că mici imperfecțiuni ale pielii ( cicatrici, semnede creștere,diferența deculoare sau textură, etc.) sunt în întregime normale. Aceasta nu afectează calitatea pielii.

La rândul său, lemnul, datorită structurii sale, poate avea diferențe de aspect, semne, culoare.

Imperfecțiuni ușoare și variațiile minore de culoare nu sunt defecte; acestea sunt caracteristici tipice ale materialelor naturale și ale produselor handmade, care identifică fiecare piesă ca un produs unic, frumos și autentic.

Culorile produselor

Intenția noastră este de a prezenta un produs în culorile lui originale. Totuși, datorită faptului că fiecare monitor poate avea setări diferite, este posibil să vezi culorile ușor modificate față de original. De aceea, nu putem garanta că ceea ce vezi pe monitor respectă în totalitate culoarea produsului.

 

 

Ne poți contacta cu încredere pentru a ne transmite cerințe și întrebari legate de produsele noastre si modalitatea de achizitie a acestora.

City Boutique

Tel: +40 726 332 696

city@cityboutique.ro