POLITICA DE RETUR

Ne dorim ca orice produs care ajunge la tine să reprezinte mai mult decât ceea ce aștepți. Înainte de livrare, fiecare produs este verificat și ambalat pentru a ne asigura că ajunge în cele mai bune condiții la tine. Și dacă totuși, din anumite erori ale noastre, alte erori care nu pot fi controlate de noi, sau motive ale tale, dorești să returnezi produsul comandat, te rugăm să ai în vedere mențiunile din această secțiune.

Atenție! În cazul unui produs personalizat sau realizat la comandă, posibilitatea de returnare al acestuia se anulează.

Tu/Clientul City Boutique poți returna produsele achiziționate prin intermediul unui Contract / document de plată, în următoarele situații: 

1. Produsele au fost livrate / facturate greșit

2. Produsele au fost livrate cu defecte care afectează imaginea fizică a produsului sau funcționalitatea acestuia

3. Tu, în calitate de Consumator ai dreptul să ne notifici în scris pe noi, în calitate de comerciant, că renunți la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. De asemenea, în conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, tu, în calitate de client, ai dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 10 zile lucrătoare de la data primirii produsului/produselor, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. În acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cădea, conform legii, în sarcina ta/a clientului.

Conform ordonanței mai sus menționate, politica de returnare a produselor în termen de 10 zile lucratoare se aplică numai persoanelor fizice și numai în cazul produselor livrate prin curier.

În cazul produselor achiziționate de la sediul firmei sau a celor achiziționate pe persoană juridică (indiferent de metoda de livrare), termenul este de 5 zile calendaristice.

Pentru returnarea produsului trebuie să notificați în scris acest lucru la city@cityboutique.ro. Doar cererile scrise se vor lua în considerare, așa încât, pentru confirmarea de primire, recomandăm să soliciți telefonic recepționarea notificării, la 0040 726 332 696.

Condiția obligatorie în cazul returnării unui produs este ca acesta să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat (să aibă etichetele ataşate, ambalajul original şi documentele care l-au însoţit).

Costul transportului pentru returnarea produselor va fi suportat de către tine, în calitate de cumpărător. În cazul în care ți-am trimis un alt produs decât cel comandat, îl poți returna fără niciun cost adiacent. Noi vom suporta toate cheltuielile cu transportul și îți vom trimite produsul cerut imediat ce vom primi coletul.

Produsul este în totală responsabilitate a ta/a clientului până în momentul în care ajunge înapoi la noi. Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul pentru retur și nici nu acceptăm returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.

Ție, clientului care ai notificat, îți revine responsabilitatea de a te asigura că produsele la care ai făcut referire vor fi returnate în maxim 10 zile lucrătoare, în caz contrar, noi - City Boutique vom considera cererea nefondată/invalidă și putem refuza returul.

 Returul este refuzat:

-       Pentru coletele returnate cu plata la destinaţie

-       În situația în care produsul nu este returnat în ambalajul original, împreună cu eticheta și documentele de însoțire originale

-       Dacă produsul returnat a fost purtat/utilizat în această perioadă sau prezintă defecte pe care nu le avea atunci cand a fost trimis initial

-       Pentru produsele personalizate sau realizate la comandă.

În cazul rambursării contravalorii produsului, returnarea banilor se va face într-un termen de maxim 30 de zile de la primirea returului.Menţionăm că suma returnată este cea platită de tine/client la comandarea produselor minus taxa pentru curierat.

Pentru retur te rugăm să ne anunțați când este pregătit coletul și când se va trimite.

Adresa la care se va expedia coletul care conţine returul este:

SC Creative Industries SRL

Adresa de livrare  - Iasi, str. Smardan nr 19, incinta birouri cladirea Ropharma, et 1.  Tel. contact – 0040 726 332 696

Aceste dispoziții se aplică conf. O.G. 130/2000, în cazul achiziționării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanță.

Îți suntem recunoscători pentru orice sugestie sau explicație în ceea ce privește motivul unui retur.

Pentru orice fel de reclamație te rugăm să ne contactezi la city@cityboutique.ro sau +40 726 332 696.Te asigurăm că vom face tot ce ne stă în putință pentru rezolvarea acestora în cel mai scurt timp cu putință.

Îți mulțumim pentru că ai ales CityBoutique.ro.