CUM CUMPAR

Pe langa achizitionarea produselor prin intermediul magazinului online oferim și posibilitatea de face comenzi și prin intermediul telefonului sau prin e-mail. Trebuie să ne furnizați codul produselor solicitate, cantitatea din fiecare și toate datele necesare facturării și expedierii coletului.

city@cityboutique.ro / +40 726 332 696

Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului sau obligatii contractuale din partea partilor.

Comenzile inregistrate care nu au fost finalizate nu reprezinta o obligatie contractuala sau comerciala din partea partilor – furnizor City Boutique si client.

In calitate de vanzator, City Boutique poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

- neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

- invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de CityBoutique, in cazul platii online;

- in cazul in care comanda inregistrata prezinta erori de continut care afecteaza efectuarea livrarii comenzii

- datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;