POLITICA DE PRETURI

Prețurile sunt exprimate in lei si reprezinta pretul final al produsului.

Există posibilitatea ca pe același model de produs ( același model, dar altă culoare, textură, material ) să existe mai multe variante de preț. Variațiile de preț pot reieși din diferența de preț de la materialele utilizate.

Pentru produsele personalizate sau realizate la comandă, pot exista costuri suplimentare față de un produs similar existent în stoc. Toate costurile vor fi stabilite și comunicate înainte de înregistrarea comenzii. În acest caz posibilitatea de returnare a produsului se anulează.

MODALITATE DE PLATA

Oferim mai multe variante de plată

 

  1. Ramburs – numerar – platești contravaloarea produselor și a transportului în momentul în care primești coletul. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea. ( această variantă nu este valabilă pentru produsele personalizate sau pentru livrările în afara teritoriului României )
  2. Numerar - la sediul nostru din Iasi
  3. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro)

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard

În cazul produselor personalizate sau realizate la comandă plata se face 50 % avans ( numerar sau OP )+ 50 % la livrare ( ramburs sau OP înainte de livrare )

În vederea facturării, informațiile necesare solicitate sunt:

Pentru persoană juridică, în funcție de statut: denumire, adresă sediu social, cod fiscal/de identificare, număr de înmatriculare la Registrul Comerţului, cont IBAN, bancă.

Pentru persoană fizică: nume complet, adresă domiciliu, CNP, serie și număr carte de identitate.

Datele noastre:

SC Creative Industries SRL

Iasi, Romania

J22/1498/2012

Cod Fiscal 30622609

IBAN RO04 INGB 0000 9999 0603 3657

ING Bank Iasi

Pentru detalii suplimentare despre plata produselor, te rugăm să ne contactezi telefonic sau prin e-mail:

city@cityboutique.ro

+40 726 332 696