POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

SC Creative Industries SRL , în calitate de administrator al website-ului City Boutique.ro respectă caracterul privat și securitatea informației furnizate de tine atunci când utilizezi acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care a creat și aplică prezenta politică de confidențialitate.
Certificăm faptul că vom respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

În virtutea înregistrării voluntare pe websitul CityBoutique.ro sau a accesării (comandării) produselor/serviciilor City Boutique, în calitate de Membru sau Client ești de acord cu (îți dai consimţământul pentru) procesarea datelor cu caracter personal de către SC Creative Industries SRL în propriul sistem informatic, atât manual cât şi automat, în scopurile mai sus enunţate în conformitate cu art.5 alin.1 din Legea nr. 677/2001 privind protecția și prelucrarea datelor personale.

Folosim datele colectate cu caracter personal în următoarele scopuri:

- facturarea produselor/serviciilor comandate

- livrarea comenzilor

- efectuarea plaților

- asigurarea securității tranzacției eCommerce/plații online

- reclamă, marketing și publicitate

- în scopuri statistice

Furnizarea datelor personale nu implică nici o obligație din partea ta/a utilizatorilor, și poți refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe. Refuzul de furnizare a datelor necesare poate determina imposibilitatea noastră de a procesa comanda și livra produsele.

Dacă tu / Membrul sau Clientul nu ești de acord cu prelucrarea datelor tale, ai dreptul de a nu utiliza website-ul www.cityboutique.ro şi de a nu oferi date cu caracter personal.

Pentru a veni în întâmpinarea cerințelor tale, veridicitatea acestor informații este obligatorie. De aceea, în cazul în care aceste informații sunt incorecte sau insuficiente, ne rezervăm dreptul de a anula comanda sau de a-ți bloca acesul la site, fără preaviz, pe o perioadă stabilită de noi, fără a fi nevoie de acordul tău.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a te adresa justiției. Totodată, ai dreptul să te opui prelucrării datelor personale care te privesc și să soliciți ștergerea datelor*.

*Pentru exercitarea acestor drepturi, te poți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa de email: city@cityboutique.ro.

Politica de confidențialitate CityBoutique.ro se referă doar la datele furnizate voluntar de către tine / Client sau Membru și nu răspundem pentru politica de confidențialitate practicată de către oricare alt terț la care se poate ajunge prin legături, indiferent de natura acestora, în afara siteului.

City Boutique nu solicită și nu stochează nici un fel de informații referitoare la cardul sau cardurile tale bancare/ ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plată online. Vom respecta informațiile confidențiale pe care le-ai furnizat și nu vom vinde, nu vom închiria și nu vom face barter cu liste de e/mailing ale clienților noștri.

Ne rezervăm dreptul de a modifica atât conținutul, cât și structura site-ului în orice moment și fără nevoie de preaviz. Orice schimbare a acestor reguli de confidențialitate vor fi comunicate pe site-ul www.cityboutique.ro înainte de implementarea lor.

Dacă ai întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de confidențialitate, nu ezita să ne contactezi prin e-mail la city@cityboutique.ro